Reforma Integral de Locals Comercials

Realitzem la Reforma Integral del seu local comercial, des de l’inici coordinant tots els gremis (instal·lació elèctrica, fontaneria, aire condicionat, fusteria, pintura).

Incloent el rètol del seu negoci, vinils pels seus aparadors, flyers i retolació del seu vehicle.

Estarem a la seva disposició des de l’inici, personalment aniré a veure’t i estudiarem les possibilitats de la seva reforma.

Després de realitzar els mesuraments necessàris li oferirem un pressupost personalitzat . Una vegada acceptat començarem amb els treballs.

Realitzem instal·lacions intel·ligents amb les quals es proporciona confort, seguretat i estalvi energètic.

Amb Les nostres instal·lacions emetem el Butlletí d’Electricitat o certificat d’instal·lació elèctrica en baixa tensió (CIBT), document que certifica que la nostra instal·lació està en bon estat, per la qual cosa està a punt per rebre el subministrament de llum.

TGN Instalclima realitzem tot tipus de treballs de fontaneria, des del més petit dels treballs a serveis integrals. Treballem en nova edificació, locals, habitatges, poliesportius, col·legis, etc.

Disposem d’una àmplia gamma de solucions en fontaneria que inclouen mobiliaris, mampares, aixetes, sanitaris… entre d’altres.

Entre els treballs de fontaneria que realitzem:

  • Canvi Banyera / plat dutxa
  • Reparacions fontaneria
  • Sanitaris i aixetes
  • Piscina
  • Tractaments d’aigua

TNG Instalclima som instal·ladors d’aire condicionat a Tarragona i província. Realitzem tant la instal·lació com el manteniment d’aire condicionat per a particulars i petites empreses.

Contacti amb Nosaltres! Li proporcionarem assessorament sobre instal·lacions d’aire condicionat en funció de les seves necessitats i les característiques del seu espai, garantint la seva completa satisfacció.

Reformem, repararem i fem treballs a mida en portes, finestres, balconeres, baranes, armaris i mobles entre d’altres.

Disposem d’experiència en treballs d’ebenisteria, fusteria actual i artesanal, reformes, manteniment i reparacions, parets panelades i divisió d’espais, baranes,…

Comptem amb un gran equip d’experts en pintura amb molts anys d’experiència en el sector. Cobrim tot tipus de necessitats en exterior, interior, cases, locals, comunitats, etc.

Treballem tenint molt present la neteja perquè no hagis de preocupar-te de què d’altres zones de l’espai en si vegin afectades.

El millor pel teu Projecte

Realitzem treballs integrals o parcials. Des de l’obra més petita a grans projectes.

Sabem el que val el seu temps. Una persona dedicada atendrà les seves necessitats i li donarà solucions perquè no hagi de buscar professionals de diferents àrees, ni atendre a diferents empreses o professionals.

Reforfa Integral

Compta amb els anys d’experiència de TGN Instalclima. Et proporcionem solucions a mida perquè el teu projecte es faci realitat.

Hem treballat en: Rehabilitació de façanes i edificis; Ampliacions d’habitatge, Demolicions i enderrocs; Sistema pladur i decoració; Instal·lacions de parquet; Pintura en general; Obra, enrajolats i en lúcids; Instal·lacions elèctriques, fontaneria, gas, calefacció i aire condicionat; fusteria metàl·lica, fusta o PVC;

Sol·licita Pressupost

0 + 7 = ?