Reforma Integral Llar

Realitzem un pressupost basat en les teves necessitats i objectius, tenim en compte tot el necessari perquè no hi hagi ensurts i el desenvolupament de les obres es facin amb total normalitat.

I com no pot ser d’altra manera, ens encarreguem dels permisos i llicències.

TGN Instalclima realitzem tot tipus de reformes integrals d’habitatge a Tarragona amb bona relació qualitat, preu i disseny.

El nostre personal està especialitzat en reformes completes de cases i pisos. Proposem arquitectura, disseny d’interiors, materials, obres i instal·lacions d’alta qualitat a un preu competitiu.

Treballem perquè la reforma et proporcioni una cuina funcional, confortable i bonica.

Sabem que la cuina és un dels espais més importants de la llar i per això assessorem en el disseny i l’elecció d’armaris, taulells, llums i espais. Fins i tot t’ajudem en l’elecció dels electrodomèstics.

El saló és un altre dels espais clau de la llar, en la majoria dels casos és el lloc escollit per descansar en acabar el dia. Treballem parets, terres, finestres i llum per aconseguir un saló acollidor amb sensació de relaxament.

Reformem el teu bany en pocs dies i amb resultats excel·lents. Nosaltres t’assessorem, tu tries preu i qualitat al teu gust. La nostra experiència en reforma de banys és garantia.

Garantir el descans és vital en el nostre dia a dia. Creem entorns de descans efectius dissenyats tenint en compte els gustos del client i el seu pressupost.

El millor per a la teva llar

Realitzem treballs integrals i parcials. Des de l’obra més petita fins a la més gran.

Sabem el que val el seu temps. Una persona dedicada atendrà les seves necessitats i li donarà solucions perquè no hagi de buscar professionals de diferents àrees ni atendre a diferents empreses o professionals.

Reforfa Integral

Compta amb els anys d’experiència de TGN Instalclima. Et proporcionem solucions a mida perquè el teu projecte es faci realitat.

Hem treballat en: Rehabilitació de façanes i edificis; Ampliacions d’habitatge, Demolicions i enderrocs; Sistema pladur i decoració; Instal·lacions de parquet; Pintura en general; Obra, enrajolats i en lúcids; Instal·lacions elèctriques, fontaneria, gas, calefacció i aire condicionat; fusteria metàl·lica, fusta o PVC;

Sol·licita Pressupost

5 + 2 = ?